Connect with us

Κορονοϊός: Έρχονται μέτρα τύπου Ιταλίας-Κλείνουν τα μπαρ;

Ελλαδα

Κορονοϊός: Έρχονται μέτρα τύπου Ιταλίας-Κλείνουν τα μπαρ;

Tα μέτρα τύπου Ιταλίας αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι και το Σάββατο και θα αρχίζουν να εφαρμόζονται άμεσα.

Νέα πιο αυστηρά μέτρα για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα κλείσουν τα μπαρ ενώ αρκετά κυβερνητικά στελέχη προτείνουν να κλείσουν και οι καφετέριες αλλά και τα εστιατόρια, προκειμένου να αποφευχθεί η κοσμοσυρροή. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την κοσμοσυρροή καταδίκασε με τον πλέον προφανή τρόπο και ο δήμαρχος Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης. “Φύγετε από τςι καφετέριες, θα γίνουμε Ιταλία”, είπε

Τα μέτρα τύπου Ιταλίας αναμένεται να ανακοινωθούν μέχρι και το Σάββατο και θα αρχίζουν να εφαρμόζονται άμεσα. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν αρκετοί δήμαρχοι και στελέχη της αγοράς, ο κόσμος συνωστίζεται σε καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ, αγνοώντας τον κώδωνα του κινδύνου που έχει θέσει η επιστημονική κοινότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετοί επιστήμονες όπως και ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσιόδρας, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι ο συνωστισμός κόσμου βοηθά στο να εξαπλωθεί ο κοροναϊός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να εφαρμοστούν τα μέτρα ετοιμάζεται νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που θα είναι έτοιμη το προσεχές 48ωρο.

Πηγή: ethnos.gr

Continue Reading
You may also like...
APXH