Connect with us

Μετά το άγριο κράξιμο τα Lidl προσπαθούν να τα μαζέψουν για τη μήνυση στην ηλικιωμένη

Ελλαδα

Μετά το άγριο κράξιμο τα Lidl προσπαθούν να τα μαζέψουν για τη μήνυση στην ηλικιωμένη

Μεγάλο κύμα οργής στα social media – Tι απαντάει η εταιρεία

Ξεχειλίζουν από οργή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την είδηση ότι μια ηλικιωμένηγυναίκα η οποία βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση έκλεψε τρόφιμα όπως τυρί και κρέας από σούπερ μάρκετ των Lidl στο Ίλιον και παρά τις εκκλήσεις των πελατών που βρέθηκαν στο σημείο να πληρώσουν το αντίτιμο των τροφίμων που είχε πάρει, ο υπεύθυνος του καταστήματος την έσυρε στο αστυνομικό τμήμα για να της υποβάλλει μήνυση.

Η ηλικιωμένη σε κατάσταση σοκ εκλιπαρούσε κλαίγοντας να την αφήσουν προκειμένου να μην μάθουν τα παιδιά της την πράξη στην οποία έφτασε απελπισμένη από την οικονομική της δυσχέρεια, ωστόσο η απάντηση της εταιρίας ήταν ότι αυτή είναι η διαδικασία που προβλέπεται. Παρά το γεγονός ότι μέχρι και οι αστυνομικοί «λύγισαν» από τον πόνο και την απελπισία της, ο υπεύθυνος ήταν ανένδοτος. Μάλιστα, γειτόνισσα της δύσμοιρης γυναίκας ανέφερε μιλώντας στο Open, ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τελικά μετά την τεράστια αντίδραση του κόσμου στα social media που καλούσαν σε μποϊκοτάζ της γνωστής αλυσίδας με το hashtag #cancel_LIDL, η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι τελικά δεν θα προχωρήσει σε μήνυση.

Continue Reading
You may also like...
APXH