Connect with us

Black Friday 2023: Κόλπα και μυστικά για μειωμένες τιμές

Ελλαδα

Black Friday 2023: Κόλπα και μυστικά για μειωμένες τιμές

Αντίστροφη μέτρηση για την Black Friday 2023, η οποία φέτος πέφτει στις 24 Νοεμβρίου.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν όπως κάθε χρόνο οι καταναλωτές της Black Friday 2023, ενώ στις 27 Νοεμβρίου τη Δευτέρα θα ακολουθήσει η Cyber Monday που θα έχει πολλές προσφορές, μόνο όμως στα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Πώς θα τσεκάρετε την τιμή πριν και μετά την έκπτωση

Εκείνοι που θέλουν οπωσδήποτε να ψωνίσουν στην Black Friday, ξέρουν ότι πρέπει αρκετές μέρες πριν να έχουν κάνει σύγκριση με τις τιμές που υπήρχαν προ εκπτώσεων. Εάν δεν έχετε κρατήσει τέτοιες πληροφορίες, μπορείτε να το κάνετε με μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ.

Πιο αναλυτικά, μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο στο «Internet History» και ένα κλικ στην ιστοσελίδα «Wayback Machine» (Internet Archive) «αποκαλύπτουν» τις τιμές προ εκπτώσεων.

Έτσι, εάν κάποιος έχει «σταμπάρει» ένα προϊόν, μπορεί να βάλει το url του προϊόντος στην ιστοσελίδα Wayback Machine και να τσεκάρει προηγούμενες τιμές που έχουν καταγραφεί.

Αφού «κλικαριστεί» το url, τότε εμφανίζεται μία σελίδα που ενημερώνει τον καταναλωτή για τις φορές που έχει καταγραφεί η τιμή του προϊόντος που τον ενδιαφέρει, στο ηλεκτρονικό κατάστημα που επισκέφθηκε.

Όπως και να ‘χει πάντως, καλό θα είναι να αρχίσετε αμέσως να ψάχνετε για να είναι πιο εύκολα τα πράγματα όταν φτάσει η Black Friday.

www.dnews.gr

APXH