Connect with us

«Τριγώνης ΜΠΡΟΣΤΑ σε όλα τα χωριά!» – Κλίμα ΝΙΚΗΣ και σε Μέγαρο, Λόχμη, Μεγάλο Σειρήνι

Γρεβενα

«Τριγώνης ΜΠΡΟΣΤΑ σε όλα τα χωριά!» – Κλίμα ΝΙΚΗΣ και σε Μέγαρο, Λόχμη, Μεγάλο Σειρήνι

Σε Μέγαρο, Λόχμη και Μεγάλο Σειρήνι, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 1 Οκτωβρίου 2023, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της μεγάλης παράταξης ΝΙΚΗΣ των ΓΡΕΒΕΝΩΝ “ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ”.

«Επισκεπτόμαστε καθημερινά κάθε όμορφο χωριό του αγαπημένου μας Δήμου, ακούγοντας με προσοχή και σεβασμό τους συνδημότες μας, αναλύοντας μαζί τους επιχειρήματα, στόχους και πρόγραμμα, μέσα από τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο που πιστεύουμε και πρεσβεύουμε. Με καθαρά λόγια προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι για να πάμε τα ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Τριγώνης, ο οποίος παντού γίνεται δεκτός με θέρμη και ενθουσιασμό.

Κλείνοντας, αξίζει να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας, με πρωτοβουλία των γυναικών του συνδυασμού, οι υποψήφιοι έφεραν συμβολικά στο πέτο τους, τη μικρή ροζ κορδέλα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού καθώς ο Οκτώβριος από το 1985, καθιερώθηκε ως ο Μήνας Ενημέρωσης και Πρόληψης για την πιο συχνά εμφανιζόμενη κακοήθεια στις γυναίκες.

 

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

APXH