Connect with us

Παρατείνονται οι δηλώσεις συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου

Ελλαδα

Παρατείνονται οι δηλώσεις συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου

Παρατείνεται η προθεσμία δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων από τους φοιτητές για το τρέχον εαρινό εξάμηνο έως και την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παράταση παίρνει η δήλωση συγγραμάτων εαρινο’υ εξαμήνου. Ως νέα καταληκτική ημερομηνία για τη διανομή των συγγραμμάτων στους φοιτητές ορίζεται η Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν και για την υποβολή αιτήσεων προμήθειας και τη διανομή διδακτικών συγγραμμάτων στις βιβλιοθήκες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α.

Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των εκδοτών, η οποία απορρέει από τη σύμβαση που έχουν συνάψει ηλεκτρονικά με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων κατά την εγγραφή τους στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΥΔΟΞΟΣ» και τις διατάξεις της υπ’ αριθ. Φ.1/76244/Β3/30-6-2010 (ΦΕΚ Β ́957) Υπουργικής Απόφασης καθώς και της υπ’ αριθ. 125766/Ζ1/28-07-2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2433), για την αποστολή και διατήρηση επαρκούς αποθέματος αντιτύπων στα σημεία διανομής προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διανομή των διδακτικών συγγραμμάτων στους φοιτητές κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

www.dikaiologitika.gr

APXH