Connect with us

Ανακοινώνει σήμερα το νέο κόμμα του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ελλαδα

Ανακοινώνει σήμερα το νέο κόμμα του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Σήμερα στις 18:00, στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοινώνει το νέο κόμμα του, με το όνομα «Εθνική Συμφωνία».

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι Θάνος Τζήμερος, Φαήλος Κρανιδιώτης και Νίκος Καραχάλιος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Αντιθέσεις», στο Action 24, ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και εφόσον στεφθούν με επιτυχία το νέο αυτό κόμμα θα αναπροσαρμόσει την ονομασία του και θα λέγεται «Εθνική Δημιουργία».

Σύμφωνα με πληροδορίες, ο Κωσταντίνος Μπογδάνος θα έχει την μια από τις δυο θέσεις αντιπρόεδρου και θα είναι υπεύθυνος και για την επικοινωνιακή τακτική του κόμματος, ενώ τη δεύτερη θέση αντιπροέδρου του κόμματος θα κατέχει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ενώ πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο Θάνος Τζήμερος.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα έχει και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος, αφού είναι ο μόνος που έχει τη βουλευτική ιδιότητα.

Για τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος στη Βουλή ως εκπρόσωπος του νέου κόμματος, ο κ. Μπογδάνος μιλώντας στο Αction 24 ανέφερε:

«Κάποια νομοσχέδια θα τα ψηφίζουμε, κάποια δεν θα τα ψηφίζουμε , ο κόσμος θα δει μία λελογισμένη αντιπολίτευση που θα μένει στα ουσιώδη ζητήματα , σε ζητήματα ταυτότητας, ουσίας , ισότητας, ισονομίας , εφαρμογής των νόμων, πραγματικού φιλελευθερισμού».

Όσον αφορά στην πιθανότητα συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία εάν το κόμμα μπει στη Βουλή και δεν έχει υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο κ. Μπογδάνος είπε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί, εφόσον η Νέα Δημοκρατία θα δεχόταν δύο βασικές γραμμές του νέου κόμματος, την οικονομική ελευθερία και τον σεβασμό στην εθνική ταυτότητα.

Απαντώντας τέλος στο ερώτημα για το αν κάποιοι, με αφορμή την νέα του πολιτική κίνηση θα τον χαρακτηρίσουν αχάριστο και πολιτικό που πρόδωσε την εμπιστοσύνη και την ψήφο όλων εκείνων που τον εξέλεξαν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μπογδάνος απάντησε: «Ο Μπογδάνος ούτε παραιτήθηκε ούτε έφυγε μόνος του. Διεγράφη με έναν άδικο και αήθη τρόπο και για ένα εύλογο διάστημα παρέμενε στην διάθεση της παράταξης. Από κει και πέρα η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα».

Continue Reading
You may also like...
APXH