Connect with us

Η Alfa Wood Group στηρίζει τους γιατρούς εργασίας

Ελλαδα

Η Alfa Wood Group στηρίζει τους γιατρούς εργασίας

Με χορηγία στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Alfa Wood στάθηκε, για μια ακόμη φορά, δίπλα στους γιατρούς εργασίας, τους πλέον πολύτιμους συνεργάτες κάθε σύγχρονης επιχείρησης που έχει ως κύριο μέλημά της, εκτός όλων των άλλων, την προστασία της υγείας των εργαζομένων της, ειδικά μέσα στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού, που δημιουργούν ένα ακόμα πιο ασφυκτικό πλαίσιο εντός των χώρων εργασίας.

Η Alfa Wood, η μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου στη χώρα, ευαισθητοποιημένη από τον αγώνα γιατρών και νοσηλευτών, στηρίζει εμπράκτως την γνώση και την εκπαίδευση του ιατρικού κόσμου, και δη των γιατρών εργασίας, θεωρώντας πως με τον τρόπο αυτό συμβάλλει συνολικότερα στην βελτίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

 

 

Οι γιατροί εργασίας αποτελούν, πρωτίστως, συνεργάτες κάθε επιχείρησης που σέβεται την αποστολή αλλά και το έμψυχο δυναμικό της, πρόκειται για ειδικευμένους επιστήμονες που αποτελούν πυλώνα κάθε ουσιαστικής σχέσης που οφείλει να αναπτύξει κάθε εταιρία με τους εργαζόμενους της.

Στην Alfa Wood η σχέση με τους εργαζομένους μας αποτελεί πρωταρχικό και ουσιαστικό θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η ανάπτυξη του Ομίλου.

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος και πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου στην Αθήνα με τη συμμετοχή πλήθους επιστημόνων και διεθνών παρουσιών.

Continue Reading
You may also like...

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH