Connect with us

Λάρισα: Μάνα έδινε την κόρη της σε 80χρονο ιερέα για σεξ

Ελλαδα

Λάρισα: Μάνα έδινε την κόρη της σε 80χρονο ιερέα για σεξ

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 80χρονο ιερέα που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ένα 11χρονο κορίτσι, όπως κάθειρξη 5 ετών επέβαλε και στην 30χρονη μητέρα της ανήλικης που καταδικάστηκε για συνέργεια, καθώς παρέδιδε το μικρό κορίτσι στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας» όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, προσθέτοντας ότι «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη», όπως αναφέρει το onlarissa.

Ο κ. Δασκαλόπουλος, επικαλούμενο την εφημερίδα «Ελευθερία» σημείωσε επίσης πως διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας» στον κατηγορούμενο ιερέα για να υπογραμμίσει μάλιστα με έμφαση πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο».

Επικαλέστηκε μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Continue Reading
You may also like...

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH