Connect with us

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 3.500 εργαζομένους: Οι ωφελούμενοι θα λάβουν έως 750 ευρώ

Ελλαδα

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 3.500 εργαζομένους: Οι ωφελούμενοι θα λάβουν έως 750 ευρώ

Αιτήσεις συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμακατάρτισης μπορούν να υποβάλουν από σήμερα και μέχρι τις 31 Αυγούστου εργαζόμενοι τουιδιωτικού τομέα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος(ΣΒΕ), το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις συμβουλευτικής, κατάρτισης και πιστοποίησης για 3.500 εργαζομένουςμε αντικείμενο την ενίσχυση των επαγγελματικών τους ικανοτήτων.

Δικαιούχοι συμμετοχής είναι εργαζόμενοι σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ (μικτά) με ανώτερο ποσό τα 750 ευρώ μικτά.

ο πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης έχει συνολική διάρκεια 150 ώρες. Η επαγγελματική συμβουλευτική υποστήριξη θα είναι 15 ώρες ανά ωφελούμενο.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://sbe121.gr/.Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρέχονται λεπτομερή στοιχεία για το πρόγραμμα και οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης και την υποβολή των δικαιολογητικών συμμετοχής.

Continue Reading
You may also like...
APXH