Connect with us

Ομολόγησε ο πιλότος ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του!

Ελλαδα

Ομολόγησε ο πιλότος ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του!

Παραδέχτηκε ότι τσακώθηκε με την σύζυγό του το προηγούμενο βράδυ – Έστησε μόνος του «τέλειο έγκλημα»

Ομολόγησε πριν λίγη ώρα στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλοςότι αυτός σκότωσε την 20χρονη σύζυγό τουΚαρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Τα στοιχεία των αρχών σε βάροςτου ήταν αδιάσειστα και μετά από σχεδόν 7 ώρες κατάθεση,ο 33χρονος πιλότος τελικά ομολόγησε ότι εκείνος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Μετά από επτά ώρες ανάκρισης ο 33χρονος πιλότος τελικά «λύγισε» και παραδέχτηκε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι εκείνος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό τουκαι μητέρα του 11 μηνών βρέφους τους. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της δολοφονίας,είχε έναν έντονο διαπληκτισμό με την Καρολάιν και ότι η ίδια του ζήτησε να φύγει από το σπίτι διαφορετικά τον προειδοποιήσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει εκείνη. Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν ομολόγησε από την αρχή τις αποτρόπαιες πράξεις του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλοςισχυρίστηκε ότι φοβήθηκε για το μέλλον του παιδιού του. 

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία»είπε στους αστυνομικούς.

Τα έστησε όλα μόνος του

Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούςότι μόνος του έστησε την υποτιθέμενη ληστεία στη μεζονέτα όπου έμενε με την σύζυγό τουκαι ότι δεν έχει συνεργούς.

Από τη στιγμή που ο 33χρονοςπιλότος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο της αστυνομίας, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ζητούσαν απαντήσεις στα ερωτήματαπου προέκυψαν μετά από τις έρευνες στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αρχικά, το smartwatch που φορούσε η Καρολάιν έδειξε ότι η νεαρή γυναίκασταμάτησε να έχει παλμούς πολύ νωρίτερα από τον χρόνο που ο πιλότος κατέθεσε ότι δέχτηκαν ληστρική επίθεση.Αρκετή ώρα νωρίτερα από το χρονικό διάστημα που ο 32χρονος κατέθεσε ότι οι ληστέςμπήκαν στο σπίτι τους, αφαιρέθηκε και η κάρτα μνήμης από τις κάμερες όπως αποδείχτηκε μετά από έρευνα στο καταγραφικό. Επιπλέον, η εφαρμογή που είχε στο κινητό του ο Αναγνωστόπουλος για να μετράει βήματα, έδειξε ότι το διάστημα που ισχυρίστηκε ότι δέχτηκαν την επίθεση, ο ίδιος περπατούσε.

Το ιστορικό των αναζητήσεων στο κινητό της 20χρονης Καρολάιν«έδειξε» ότι η νεαρή γυναίκα έψαχνε ξενοδοχείαπροκειμένου να φύγει από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά που έμενε με τον σύζυγό της.  Παρά το γεγονός ότι ο κύκλος του ζευγαριού μιλούσε για μια «ονειρεμένη» σχέση,οι δύο τους φέρεται να βρίσκονταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα. 

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο εξιχνιάστηκε: «Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του».

 

Continue Reading
You may also like...
APXH