Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ρεύμα προς Γρεβενά λόγω έργων
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.
Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 07:30 έως και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025 στις 17:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 61,7ο χλμ. έως και το 64,9ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γρεβενά. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ





