Connect with us

ΑΣΕΠ: Πήρε ΦΕΚ η προκήρυξη για 650 προσλήψεις στην πυροσβεστική

Ελλαδα

ΑΣΕΠ: Πήρε ΦΕΚ η προκήρυξη για 650 προσλήψεις στην πυροσβεστική

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 650 νέες προσλήψεις στην πυροσβεστική.

Το ΑΣΕΠ προκηρύσσει διαγωνισμό για τη πρόσληψη στο Πυροσβεστικό Σώμα εξακοσίων πενήντα (650) ιδιωτών, επταετούς (7ετούς) θητείας ως «Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων» (Π.Δ.Ε.).

620 Πυροσβεστικό Τεχνικό Προσωπικό
30 Πυροσβεστικό Επιστημονικό Προσωπικό (Δασολόγοι* – Δασοπόνοι**)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

1. Οι υποψήφιοι του διαγωνισμού εκτυπώνουν από εξωτερικό υπερσύνδεσμο (link) της ιστοσελίδας του Πυροσβεστικού Σώματος www.fi reservice.gr την αίτηση συμμετοχής του διαγωνισμού, τη συμπληρώνουν και την υποβάλλουν υποχρεωτικά, μαζί με τα απαιτούμενα και τα κατά περίπτωση πρόσθετα δικαιολογητικά του Κεφαλαίου Γ’ της παρούσης, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. (Το νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο θα πρέπει να έχει μαζί του και να καταθέσει τη νόμιμη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια Υπηρεσία ή Αρχή, καθώς και φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας, μαζί με τα δικαιολογητικά του υποψηφίου.

Παρατίθεται υπόδειγμα εξουσιοδότησης στη δημοσίευση της παρούσας. Γίνεται δεκτή εξουσιοδότηση της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν και υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό με τα απαιτούμενα και τυχόν πρόσθετα δικαιολογητικά του Κεφαλαίου Γ’ της παρούσας στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) ή στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΙ.Π.Υ.) Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους (οι διευθύνσεις των οποίων περιλαμβάνονται σε εξωτερικό υπερσύνδεσμο (link) στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος www.fi reservice.gr, στη δημοσίευση της παρούσης) στις ημερομηνίες από Τρίτη 19-12-2023 έως και την Παρασκευή 29-12-2023 και από Ω/08:00’ έως Ω/20:00’ (μη συμπεριλαμβανομένων αργιών και Σαββατοκύριακου).

www.dnews.gr

APXH