Connect with us

Συνέντευξη του Χρήστου Τριγώνη υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών στο WEST

Γρεβενα

Συνέντευξη του Χρήστου Τριγώνη υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών στο WEST

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του WEST και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά, παραχώρησε την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης.

Μεταξύ άλλων, ο κ.Τριγώνης μίλησε για τα πρωτοποριακά έργα της γεωθερμίας που συνεχώς υλοποιούνται και παραδίδονται στα Γρεβενά, τα οποία άλλοι Δήμοι στην Ελλάδα τώρα τα ξεκινούν όπως και για τις εργασίες του φυσικού αερίου που καθημερινά προχωρούν, έργο που πολλοί δεν πίστευαν ότι θα γίνει.

Όπως τόνισε, ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις απανωτές κρίσεις, οικονομική-υγειονομική-ενεργειακή, κάνει πράξη ένα τεράστιο τεχνικό πρόγραμμα ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ με έργα και παρεμβάσεις σε πόλη και χωριά, ξεχωρίζοντας την ανάπλαση της 13ης Οκτωβρίου αλλά και τον νέο οδοφωτισμό που τοποθετείται σε δρόμους και γειτονιές και σύντομα θα επεκταθεί και στις κοινότητες.

Παράλληλα, ερωτώμενος για τη σκληρή κριτική που δέχεται από πολιτικούς του αντιπάλους, ο Χρήστος Τριγώνης υπογράμμισε ότι στα ψέματα, στην τοξικότητα και στους μηδενισμούς, απαντάμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο κ.Τριγώνης, αναδεικνύοντας το υπερκομματικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιό του, το οποίο στελεχώνεται με πολλούς νέους και άφθαρτους ανθρώπους των Γρεβενών, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ”, το οποίο με ρεαλισμό, δίνει λύσεις για την επομένη ημέρα, σύμφωνα με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών.

 

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH