Connect with us

e-ΕΦΚΑ: Αναβάλλονται ραντεβού λόγω καύσωνα

Ελλαδα

e-ΕΦΚΑ: Αναβάλλονται ραντεβού λόγω καύσωνα

Λόγω της εμφάνισης του καύσωνα Κλέωνα, ο οποίος αναμένεται να είναι εντονότερος αύριο Πέμπτη (13.7.2023) και μεθαύριο Παρασκευή, ο e-ΕΦΚΑ προχώρησε σε διευκρινίσεις για τη συναλλαγή του κοινού με τις υπηρεσίες.

Για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες μες στον ήλιο αλλά και για να προστατεύσουν την υγεία τους, αναβάλλονται τα ραντεβού που είναι προγραμματισμένα με τις υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από τις 12:00 έως τις 15:00 και θα επαναπρογραμματιστούν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, με προτεραιότητα στις περιπτώσεις που τίθεται θέμα προθεσμίας.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, αύριο και μεθαύριο προβλέπονται επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου, γι’ αυτό και αναβάλλονται τα ραντεβού στον e-ΕΦΚΑ το μεσημέρι. (Σχετική εγκύκλιος: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/233/οικ.11665/12.7.2023 υπουργείου Εσωτερικών: «Μέτρα προστασίας των δημοσίων υπαλλήλων και ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών κατά τις ημέρες του καύσωνα»).

Υπενθυμίζεται ότι στη σχετική εγκύκλιο προβλέπεται και τηλεργασία για τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά και ευέλικτο ωράριο προσέλευσης.

www.aftodioikisi.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH