Connect with us

Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Ελλαδα

Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων φοιτητών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το οποίο παρέχει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, προσφέρει 9 Προπτυχιακά και 61 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έναρξη σπουδών τον Οκτώβριο του 2023.

Αφουγκραζόμενο τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας, προσφέρει νέα καινοτόμα Προγράμματα Σπουδών,  όπως το Μ.Π.Σ. «Λαϊκός Πολιτισμός και Νεότερη Πολιτιστική Κληρονομιά», το Μ.Π.Σ. «Βιώσιμος Σχεδιασμός Εσωτερικού Περιβάλλοντος Κτιρίων» και το Μ.Π.Σ. «Σχεδιασμός Οπτικών Εφέ και Κινούμενης Εικόνας».

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από την 31η Μαρτίου 2023 και ώρα 11:59 π.μ. έως την 31η Μαΐου 2023 και ώρα 11:59 π.μ.

Το κόστος των Προγραμμάτων του ΕΑΠ, παραμένει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ η πρόσβαση στα Προπτυχιακά του, παραμένει ανοικτή σε όλους τους απόφοιτους Λυκείου και ανεξάρτητη από τη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα www.eap.gr, μέσω e-mail στο info@eap.gr ή τηλεφωνικά στο 2610 367600.

www.esos.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH