Connect with us

Λογαριασμοί ρεύματος: Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τον Δεκέμβριο, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις

Ελλαδα

Λογαριασμοί ρεύματος: Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τον Δεκέμβριο, τι θα γίνει με τις επιδοτήσεις

Ανακοινώθηκαν οι τιμοκατάλογοι ρεύματος που θα πληρώσουμε για τις καταναλώσεις Δεκεμβρίου από τους προμηθευτές ρεύματος μεταξύ των οποίων και η ΔΕΗ. Αναλυτικά οι τιμές, μέσα στην εβδομάδα και οι επιδοτήσεις.

Ανακοινώθηκαν τα τιμολόγια του Δεκεμβρίου από όλους τους παρόχους.

Αναλυτικά:

Τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Η νέα χρέωση της ΔΕΗ για το Δεκέμβριο για το οικιακό τιμολόγιο διαμορφώνεται στα 38 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις μέχρι 500 κιλοβατώρες (1η κλίμακα κατανάλωσης) και στα 39,2 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις πάνω από 500 κιλοβατώρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αντίστοιχες χρεώσεις της ΔΕΗ για τον μήνα Νοέμβριο ήταν 39,7 λεπτά του ευρώ για την 1η κλίμακα κατανάλωσης και 40,9 λεπτά του ευρώ για την 2η κλίμακα κατανάλωσης.

Η μείωση συγκριτικά με τον Νοέμβριο είναι της τάξης του 4%.

Οι υπόλοιποι προμηθευτές

Η Elpedison ανακοίνωσε χρέωση 35 λεπτά ανά kWh για το πρόγραμμα «Electricity Home Day» από 38 λεπτά τον Νοέμβριο. Το «Elpedison Συνέπεια Day» προσφέρεται με πάγιο 5 ευρώ αλλά και έκπτωση συνέπειας, χάρις στην οποία η χρέωση Νοεμβρίου διαμορφώνεται στα 32,27 λεπτά ανά kWh.

Η ΗΡΩΝ ανακοίνωσε για τον Δεκέμβριο για το GENEROUS Home τελική (με έκπτωση συνέπειας 20%) χρέωση 38 λεπτά ανά κιλοβατώρα από 37,6 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο.

Η Protergia ανακοίνωσε 0,36800 ευρώ ανά κιλοβατώρα στο Protergia Οικιακό Energy Save από 0,39500 τον Νοέμβριο. Η τιμή δηλαδή στην Protergia μειώθηκε 2,7 λεπτά του ευρώ, δηλαδή 6,8%

Τη χαμηλότερη χρέωση ανακοίνωσε η ΕΛΙΝ για το πρόγραμμα της Power On! Home Comfort τιμή στα 28,5 λεπτά/kWh από 39,5 λεπτά/kWh τον Νοέμβριο.

Σημειώνεται ότι το ύψος της επιδότησης, καθορίζεται από το τιμολόγιο της ΔΕΗ που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά προμήθειας.

Πότε οι επιδοτήσεις

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι επιδοτήσεις των λογαριασμών γι’ αυτό το μήνα οι οποίες αναμένεται να είναι ελαφρώς μικρότερες λόγω της μείωσης των τιμών.

www.dikaiologitika.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH