Connect with us

Με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη, διεγράφη από τη ΝΔ ο Ανδρέας Πάτσης

Ελλαδα

Με απόφαση του Κ. Μητσοτάκη, διεγράφη από τη ΝΔ ο Ανδρέας Πάτσης

Εμφανίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών που αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε αναφορικά με τις καταγγελίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες με εξαγορά «κόκκινων» δανείων, κάτι που οδήγησε και στη διαγραφή του από το κόμμα.

Ο βουλευτής κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον γενικό γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Μπούγα, για όσα του καταλογίζονται . Το θέμα για το κυβερνών κόμμα είχε ιδιαίτερη βαρύτητα, κάτι που καταμαρτυρά και το γεγονός πως συζητήθηκε και στον «πρωινό καφέ» του Μεγάρου Μαξίμου. Ο ίδιος πάντως σε συνομιλητές του φέρεται να λέει ότι όλες του οι δραστηριότητες είναι απολύτως νόμιμες.

Ως προς τα ΕΛΤΑ, αρμόδιες πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, επισημαίνουν ότι τα ΕΛΤΑ ΑΕ δεν είναι υπό την εποπτεία του υπουργείου αλλά έχουν περάσει στην κυριότητα του Υπερταμείου εδώ και αρκετά χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως οι καταγγελίες ήρθαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να αναφέρει ότι ο Ανδρέας Πάτσης εμφανίζεται ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. στην τιμή των 4,3 εκ. και ο κ. Πάτσης κερδοσκοπεί από αυτό.

https://fimotro.gr/

-Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες  την παραίτηση της Διοικήτριας του νοσοκομείο Γρεβενών ζήτησε ο κ.Πλευρης

Continue Reading
You may also like...
APXH