Connect with us

Επιχείρησε να ανοίξει πόρτα αεροπλάνου – Τον χτύπησε αεροσυνοδός με καφετιέρα

Χωρις κατηγορια

Επιχείρησε να ανοίξει πόρτα αεροπλάνου – Τον χτύπησε αεροσυνοδός με καφετιέρα

Μια πτήση της American Airlines προσγειώθηκε εκτάκτως καθώς επιβάτης αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα εξόδου του αεροσκάφους. Άμεση η αντίδραση αεροσυνοδού που τον χτύπησε με καφετιέρα στο κεφάλι.

Μια πτήση της American Airlines προσγειώθηκε εκτάκτως στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάνσας Σίτυ στο Μισούρι το απόγευμα της Κυριακής εξαιτίας ενός “απείθαρχου επιβάτη” ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωσή της.

“Η πτήση της American Airlines 1755 από το Λος Άντζελες στην Ουάσινγκτον D.C. προσγειώθηκε εκτάκτως στο Κάνσας Σίτυ εξαιτίας ενός απείθαρχου επιβάτη” όπως μεταφέρει το CNN.

“Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 2.28 μ.μ. (τοπική ώρα) και δυνάμεις επιβολής του νόμου βρέθηκαν στο σημείο την ώρα της άφιξης. Δηλώνουμε ευγνώμονες για τα μέλη της αεροπορικής μας που με συνέπεια αφοσιώνονται στην ασφάλεια και την φροντίδα των πελατών μας και που χειρίστηκαν τις συνθήκες με δεξιοτεχνία και επαγγελματισμό”.

Εκπρόσωπος του αερολιμένα του Κάνσας Σίτυ Joe McBride επιβεβαίωσε το περιστατικό στο CNN αναφέροντας πως “ένας επιβάτης συγκρούστηκε με το πλήρωμα” προσθέτοντας πως το περιστατικό διερευνάται από το FBI.

Το FBI από την πλευρά του επιβεβαίωσε κι’ αυτό το περιστατικό προσθέτοντας πως ένα άτομο έχει τεθεί υπό κράτηση.

Πρόκειται για έναν άντρα 50 ετών που κατηγορείται για εκφοβισμό και επίθεση κατά αεροσυνοδού καθώς και παρέμβαση στην εκτέλεση των καθηκόντων της, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Ο άντρας, ύψους περίπου 1.82 και 108 κιλών, ανέφερε στις αεροσυνοδούς πως υπήρχαν “άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον βλάψουν και τον ακολουθούσαν στο αεροπλάνο”. Συνέχισε προσθέτοντας πως “άκουσε αυτούς τους ανθρώπους μέσω του τηλεφώνου να βλάπτουν την οικογένεια του” υποδεικνύοντας πως ο ένας από αυτούς καθόταν δίπλα του στην πτήση ενώ ο άλλος κρατούσε μαχαίρι.

Μάλιστα, η αεροσυνοδός κοιτώντας το τηλέφωνό του διαπίστωσε πως είχε προσπαθήσει να καλέσει την αστυνομία.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άντρας κινήθηκε προς την περιοχή του πιλοτηρίου και είπε στις αεροσυνοδούς πως το αεροπλάνο δεν πετούσε πραγματικά και πως εκείνες του έλεγαν ψέματα. Ακολούθως άρπαξε ένα μικρό μπουκάλι σαμπάνιας από το λαιμό και προσπάθησε να το σπάσει ενώ άρχισε να κλοτσάει και να σπρώχνει το καρότσι των αναψυκτικών σε μια απόπειρα να τραυματίσει τις αεροσυνοδούς.

Απομακρύνθηκε και αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα εξόδου του αεροσκάφους.

Μια αεροσυνοδός επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά άρπαξε μια καφετιέρα και χτύπησε τον άντρα δύο φορές στο κεφάλι. Αρκετοί επιβάτες έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να την υπερασπιστούν, ακινητοποιώντας τον.

Από τη μεριά του το πλήρωμα του αεροσκάφους ξεκαθάρισε πως δεν δόθηκε κανένα είδος αλκοολούχου ποτού στον άντρα.

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH