Connect with us

Γυναίκα έβαλε αγγελία να πουλήσει τον άνδρα της – Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Χωρις κατηγορια

Γυναίκα έβαλε αγγελία να πουλήσει τον άνδρα της – Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους

Ο 37χρονος κτηνοτρόφος Τζον Μακάλιστερ από τη Νέα Ζηλανδία αποφάσισε να πάει ξαφνικά για ψάρεμα. Έξαλλη η γυναίκα του, για να το εκδικηθεί, τον έβαλε σε αγγελία σε σάιτ online δημοπρασιών για να τον πουλήσει.

Καταμεσής των σχολικών διακοπών, ο Τζον αποφάσισε να αφήσει τη γυναίκα του σπίτι μαζί με τα δυο παιδιά τους και να πάει για ψάρεμα.

Το γεγονός έκανε τη σύζυγό του τη Λίντα να εξοργιστεί και να την κάνει να αποφασίσει πως πρέπει να τον ξεφορτωθεί το συντομότερο, μια και καλή.

Γι’ αυτό ανέβασε μια αγγελία με τον τίτλο «Σύζυγος» και την περιγραφή: «Αγρότης/ κυνηγός/ ψαράς» και τον έβγαλε σε δημοπρασία στο σάιτ online δημοπρασιών Trade Me, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν να λάβουν μέρος στη δημοπρασία και να αγοράσουν τον Τζον.

Μάλιστα, έγιναν και 12 προσφορές, με το ποσό για την απόκτηση του άντρα να φτάνει τα 66,33 δολάρια (περίπου 57,5 ευρώ).

Πολλές γυναίκες επικοινώνησαν με τη Λίντα ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες για τον Τζον, με κάποιες, μάλιστα, να προτείνουν κάποια ανταλλαγή με τους δικούς τους άντρες.

Υπήρχαν ακόμα και εκείνες που ρώτησαν εάν ο Τζον είχε κάποια βίτσια, με τη Λίντα να απαντά με χιούμορ πως: «Του αρέσουν πολύ οι μεγάλες συζητήσεις για το γρασίδι ή τον καιρό. Αφήνει τις κάλτσες του στο πάτωμα, κάτι που πρόκειται για μεταδοτική ασθένεια που έχουν κολλήσει και τα μικρά στο σπίτι».

Πάντως, η δημοπρασία δεν φαίνεται να προχώρησε, μιας και η διαδικτυακή πλατφόρμα σύντομα κατέβασε την αγγελία, αφού παραβίαζε τους όρους της ιστοσελίδας για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Μιας και είναι κυνηγός και ψαράς, δεν είναι μια ασυνήθιστη συμπεριφορά, αλλά με τα παιδιά σε σχολικές διακοπές και την ώρα που πέφτουν για ύπνο ολοένα και να καθυστερεί πιο πολύ, αυτό είναι ένα συνήθειο που με τρελαίνει» παραδέχτηκε η νεαρή γυναίκα για τον άντρα της, σύμφωνα με το Newshub.

Πάντως, η σύζυγος διαβεβαίωσε ότι ο άντρας της θα είναι πιστός σε οποιαδήποτε του παρέχει φαγητό και ποτό.

Από την πλευρά του, ο Τζον έμαθε για τη δημοπρασία του και μάλιστα με δωρεάν μεταφορικά μόνο από τις ειδήσεις.

Αντιμετώπισε το όλο γεγονός με χιούμορ και παραδέχτηκε πως παρά τους καβγάδες, παραμένουν με τη γυναίκα του ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Continue Reading
You may also like...
APXH