Connect with us

Ανοιχτή Επιστολή του Κυριάκου Ταταρίδη προς τον Διευθυντή των Φυλακών Φελλίου

Γνωμες

Ανοιχτή Επιστολή του Κυριάκου Ταταρίδη προς τον Διευθυντή των Φυλακών Φελλίου

Κύριε Διευθυντά,

Τα τελευταία χρόνια δεν γνώριζα και πληροφορήθηκα πρόσφατα πως ο εφοδιασμός των Φυλακών με τρόφιμα και άλλες προμήθειες γίνεται από τα Τρίκαλα, που τυχαίνει να είναι και ο τόπος καταγωγή σας.

Οι Φυλακές ως ένα κρατικό ίδρυμα, όταν αποφασίστηκε να ιδρυθεί στα Γρεβενά, στόχευε στην οικονομική στήριξη της περιοχής, όπου έπρεπε άμεσα να εκδηλωθεί η φροντίδα του κράτους υπό την μορφή οικονομικής «ένεσης», ώστε να βοηθηθεί ο τόπος μας που παρουσίαζε αναπτυξιακή υστέρηση.

Η αρχική συμφωνία με την πολιτεία για την παραχώρηση της σχετικής έκτασης ήταν, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για την λειτουργία του Ιδρύματος, να στελεχώνεται και να εφοδιάζεται από τον Νομό μας.

Το γεγονός, ότι «ψωνίζετε» από την αγορά των Τρικάλων, αποτελεί πρόκληση προς την περιοχή μας, που δεν διαθέτει την οικονομική ευρωστία της περιοχής απ’ όπου κατάγεστε.

Επειδή ένας Νομός που «αιμορραγεί», δεν μπορεί να ανεχθεί αυτή την κατάφορα άδικη συμπεριφορά, παρακαλώ όπως αναθεωρήσετε την πολιτική του εφοδιασμού του Ιδρύματος σας.

Έχουμε χρέος να επιμείνουμε με κάθε τρόπο.

Μετά τιμής,

Ταταρίδης Κυριάκος

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Πρώην Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών

APXH