Connect with us

Ο Τεντόγλου στην Οστράβα ψάχνει την πρώτη νίκη της χρονιάς

Αθλητικα

Ο Τεντόγλου στην Οστράβα ψάχνει την πρώτη νίκη της χρονιάς

Το πρώτο δυνατό του τεστ θα κάνει σήμερα ο Μίλτος Τεντόγλου που αγωνίζεται στην Οστράβα (18:50).

Ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκινά σήμερα επισήμως την χρονιά του στον στίβο, από το μίτινγκ της Οστράβα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους, μετά την προπονητική ημερίδα στο ΟΑΚΑ όπου έκανε 8,32μ., πάει για ένα ανάλογο άλμα και όπως είπε χθες στη συνέντευξη Τύπου, θέλει να κερδίσει με ένα ρεκόρ αγώνων (8,21μ. του Μόντλερ).

Ο Μίλτος θα έχει να αντιμετωπίσει τον Τσέχο Γιούσκα, τον Γάλλο Τζουλς Πομερί με ατομικό ρεκόρ 8,17μ., τον ταλαντούχο και ανερχόμενο Βούλγαρο Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ, τον Γκέρσον Μπαλντέ από την Πορτογαλία, τον Ρις Αμεντόλα από την Ιρλανδία, τον Κροάτη Μάρτον Τσέκο και τον Πετρ Μέιντλσμιντ από την Τσεχία.

Το αγώνισμα αρχίζει στις 18:50 ώρα Ελλάδος.

Οι υπόλοιπες συμμετοχές

Εκτός του Τεντόγλου, στα άλλα αγωνίσματα των ανδρών, στα 60 μέτρα ξεχωρίζει η παρουσία των ΤσεκαρέλιΑζου και Χάρτμαν, ενώ στα 400μ. των Μάσλακ και Μόλναρ.

Στην σφαίρα ανδρών, ο Τομ Γουόλς αναμφίβολα είναι το μεγάλο όνομα, ενώ οι συμμετοχές των Χάρατικ, Κάμπελ, Στάνεκ και Μιχαϊλεβιτς, θα δώσουν έντονο ενδιαφέρον και συναγωνισμό.

Στις γυναίκες, τα 60μ εμπόδια θα έχουν ενδιαφέρον με την συμμετοχή των Βίσερ, Τζόνσον, Χιουτζ, Τζόουνς και Κριζόφσκα, ενώ στο 60αρι η Εύα Σβόμποντα μετά την εντυπωσιακή της πρεμιέρα με 7.04, θα επιχειρήσει να τρέξει ακόμη πιο κάτω. Στο 400αρι γυναικών ξεχωρίζει το όνομα της Κλαβέρ, ενώ Σούτεϊ, Μόζερ και Μπρούνι είναι τα σημαντικότερα ονόματα στο επί κοντώ.

www.gazzetta.gr

APXH