Connect with us

Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – 10η Διάλεξη Έδρας Jean Monnet

Δυτ. Μακεδονια

Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – 10η Διάλεξη Έδρας Jean Monnet

Η Έδρα Jean Monnet στην Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων και Κινδύνου σας προσκαλεί στο 10ο Invited Talk Session, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ., στο Αμφιθέατρο 1, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, με καλεσμένο ομιλητή τον κ. Ευάγγελο Δούφλια σε μια διάλεξη δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά με θέμα:

«Μέτρα Αυτοπροστασίας από Φυσικούς και Ανθρωπογενείς Παράγοντες».

Τη διάλεξη θα συντονίζει η Αμαλία Τριανταφυλλίδου, καθηγήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM:• Meeting ID – 92410878631• https://zoom.us/j/92410878631

Ο Ευάγγελος Δούφλιας υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση από το1993 σαν υπάλληλος της π. ΤΕΔΚ Ν. Καστοριάς και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας – Γραφείο Προστασίας Πολιτών από Καταστροφές και την τελευταία διετία είναι και συνεργάτης της νεοσύστατης Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας. Διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στις Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων.

Έχει συμμετάσχει με δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια Πολιτικής Προστασίας (Safe Greece- Corfu, Safe Greece-Kozani,Safe Greece-Athens και σε Διεθνείς Ασκήσεις Πολιτικής Προστασίας. Διαθέτει πλήθος εκπαιδεύσεων από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Aυτοδιοίκησης (ΕΚΔΑΑ) σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και Διοίκησης καθώς και από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών (ΙΔΑΦΚ).

Επιπλέον έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την Πολιτική Προστασία όπως INTERREG-IPA CBC Greece-Albania, 4PLUS, BALANCE και SOLVE.

APXH