Connect with us

Πρώτη μετεκλογική συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης «Γρεβενά: ο τόπος μας… η ζωή μας.»

Γρεβενα

Πρώτη μετεκλογική συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης «Γρεβενά: ο τόπος μας… η ζωή μας.»

Η πρώτη μετεκλογική συνάντηση σύσσωμης της Δημοτικής Παράταξης «Γρεβενά: ο τόπος μας… η ζωή μας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γρεβενών και επικεφαλής της Παράταξης,  Κυριάκου Ταταρίδη, προκειμένου να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα μέλη του Συνδυασμού για τον όμορφο και νικηφόρο προεκλογικό τους αγώνα.

Στην ομιλία του, ο κ. Ταταρίδης  υπογράμμισε ότι θεωρεί συνεργάτες όλους τους συνυποψήφίους του (εκλεγέντες και μη) στη Παράταξη «Γρεβενά: ο τόπος μας… η ζωή μας», ενώ, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει για την επόμενη μέρα στον Δήμο Γρεβενών, σημείωσε ότι θα είναι μια πολιτική που θα έχει τον Πολίτη-Δημότη στο επίκεντρο, κυρίαρχο στα κέντρα αποφάσεων, ώστε να αισθάνεται τον Δήμο σπίτι του και να νοιώθει τη χαρά της δημιουργίας, της προσφοράς και της ενεργούς συμμετοχής στα κοινά.

Παράλληλα, ο κ. Ταταρίδης ανακοίνωσε ότι η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Γρεβενών και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 12.00 μμ., στο Κέντρο Πολιτισμού, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ.

https://youtu.be/yOhAeoio4vA

APXH