Connect with us

Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης

Δυτ. Μακεδονια

Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης

Συνελήφθη 56χρονος αλλοδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Συνελήφθη χθες (16-11-2023) το μεσημέρι, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης 56χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο, ο οποίος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα έναν 27χρονο αλλοδαπό, άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνεχιζόμενης της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός του προαναφερόμενου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου -908- διάφορα προϊόντα όπως (αναπτήρες, τηλεκοντρόλ, ομπρέλες, μπαταρίες, κ.α), τα οποία ο 56χρονος διέθετε προς πώληση, χωρίς να κατέχει τα νόμιμα παραστατικά και την απαιτούμενη άδεια.

Επίσης, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και -1- κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH