Connect with us

Στίβος: Τελευταίος αγώνας πριν το Παγκόσμιο για τον Τεντόγλου

Αθλητικα

Στίβος: Τελευταίος αγώνας πριν το Παγκόσμιο για τον Τεντόγλου

Σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου θα αγωνιστεί την Τρίτη 18/7 ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

Ο πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα δώσει έναν τελευταίο αγώνα πριν τον μεγάλο στόχο της χρονιάς: το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Στο πολύ δημοφιλές μίτινγκ Gyulai Istvan Memorial, που είναι στην κατηγορία Gold του continental tour, ο Έλληνας πρωταθλητής θα κάνει το τελευταίο του τεστ εν όψει του Παγκοσμίου. Στην πόλη Σεκεσφεχερβάρ, που βρίσκεται περίπου 60χλμ. έξω από τη Βουδαπέστη, θα συγκεντρωθούν αρκετοί εκ των κορυφαίων αλτών του μήκους αυτή τη στιγμή με τον Τεντόγλου να θέλει μία πολύτιμη νίκη απέναντί τους.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει φετινό ρεκόρ στα 8.38μ., με το άλμα που έκανε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου, και πηγαίνει στον αγώνα με την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, και εξαιρετικά απρόβλεπτος άλτης, Τάτζαϊ Γκέιλ (8.27μ. φετινό), οι Αμερικανοί Μάρκις Ντέντι (8.34μ.), Στέφιν ΜακΚάρτερ (8.07μ.) και Τζάριον Λόσον (8.13μ.) και ο Μπαχαμέζος νικητής του πρόσφατου μίτινγκ Diamond League της Λωζάνης, Νάιρν ΛαΚουάν είναι μερικοί από αυτούς που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον Έλληνα πρωταθλητή.

Κορυφαία ονόματα στο μίτινγκ

Ο Τεντόγλου είναι μόνο ένα από τα κορυφαία ονόματα που θα παραβρεθούν στο συγκεκριμένο Gold μίτινγκ.

H κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100μ. με εμπόδια, Τόμπι Αμουζάν, και η κορυφαία 200άρα για φέτος, Σέρικα Τζάξον, η σούπερ γρήγορη Αμερικανίδα ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον αλλά και οι Κρίστιαν Τσεχ, Μίκολας Αλέκνα και Ντάνιελ Σταλ στη δισκοβολία όπως και ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στη σφαιροβολία, Ράιαν Κράουζερ.

www.gazzetta.gr

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH