Connect with us

”Μαϊμού” δημοσκόπηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καταγγέλει ο βουλευτής Φλώρινας Γ.Αντωνιάδης

Δυτ. Μακεδονια

”Μαϊμού” δημοσκόπηση κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καταγγέλει ο βουλευτής Φλώρινας Γ.Αντωνιάδης

Ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως η δημοσκόπηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι μαϊμού έκανε ο υποψ. Βουλευτής της ΝΔ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.

«Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.

Υπεύθυνα σας ενημερώνω ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια δημοσκόπηση ΜΑΪΜΟΥ . Η δημοσκόπηση ήταν διαδικτυακή από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, στον οποίο σαφώς και δεν είχε πρόσβαση η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και φυσικά είναι διαβλητή διότι ένα άτομο έχει την δυνατότητα να ψηφίσει πολλές φορές. Είναι μια καθαρά στημένη δημοσκόπηση που επιχειρεί ανεπιτυχώς να προβάλει κάποιους συνυποψήφιους εις βάρος όλων των υπολοίπων, προσβάλλοντας την νοημοσύνη των πολιτών και καταστρατηγώντας τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού.

Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που διεξάγεται καθημερινά στις πλατείες , στις επιχειρήσεις , στα χωράφια , στην βιοπάλη στην οποία καθημερινά είμαι παρών και εισπράττω απλόχερα την αγάπη σας και την στήριξη σας.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα τον καλό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας με Κ. Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και Γ. Αντωνιάδη , βουλευτή Φλώρινας» .

Continue Reading
You may also like...
APXH