Connect with us

Τεντόγλου και Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη, Καραλής και Πόλακ στο Οσιγιεκ

Αθλητικα

Τεντόγλου και Κυριακοπούλου στη Μαδρίτη, Καραλής και Πόλακ στο Οσιγιεκ

Ο Μίλτος Τεντόγλου αύριο (22/2) θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού.

Ο αθλητής της χρονιάς στα Gazzetta Awards by bwin, «πέταξε» σήμερα για την Ισπανική πρωτεύουσα όπου οι συμμετοχές στο μήκος οριστικοποιήθηκαν.

Αντίπαλοί του στον αγώνα που θα αρχίσει στις 21:23 ώρα Ελλάδος, θα είναι οι Κασέρες, Μόντλερ, Μασό, Χουάνγκ, Λεσκάι, Αροτζένα και Γκουέρα.

Λίγο νωρίτερα, στις 20:50, θα ξεκινήσει στο ίδιο μίτινγκ την προσπάθειά της για ένα μεγάλο άλμα η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ κυνηγά την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό μέσω ranking και είναι ζωτικής σημασίας να βγάλει ένα άλμα πάνω από τα 4,50μ. Στον αγώνα θα αντιμετωπίσει τις Νιούμαν, Ζου, Μολιναρόλο, Ατσπε, Λαρινάγκα και Λόπεζ.
Στο μίτινγκ θα αγωνιστεί και η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου στα 60 μέτρα.

Την ίδια ώρα, στο Οσιγιεκ της Κροατίας, ο Εμμανουήλ Καραλής θα πάει για άλλο ένα μεγάλο άλμα. Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ στο ΣΕΦ με 5,86μ., ο Μανόλο θέλει ένα ανάλογο άλμα, ώστε να σταθεροποιηθεί στις μεγάλες επιδόσεις και να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να διεκδικήσει κάτι καλό στο Ευρωπαϊκό.

Στο Οσιγιεκ είναι και η Ελένη Πόλακ που θέλει ένα καλό άλμα. Καθώς αυτή τη στιγμή είναι εκτός ranking και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της να πάει στην Κωνσταντινούπολη.

www.gazzetta.gr

APXH