Connect with us

«Φορτηγό αγάπης» σε Τουρκία και Συρία – Συγκινητική η συνεισφορά των συνδημοτών μας

Γρεβενα

«Φορτηγό αγάπης» σε Τουρκία και Συρία – Συγκινητική η συνεισφορά των συνδημοτών μας

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία καθώς η συνεισφορά των Γρεβενιωτών ήταν σπουδαία και άκρως συγκινητική.

Μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, πολίτες, σύλλογοι και επιχειρήσεις, κατάφεραν να γεμίσουν ένα μεγάλο φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια, το οποίο αναχώρησε το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023 με προορισμό την Κοζάνη, όπου από εκεί, μέσω της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ, το υλικό που συλλέχθηκε από όλους τους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, θα αποσταλεί με ασφάλεια στις δύο χώρες που δοκιμάζονται σκληρά.

Μάλιστα, αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, επιστρατεύονται και άλλα δύο φορτηγά του Δήμου αφού τεράστιες παραμένουν οι συγκεντρωμένες ποσότητες των αγαθών.

Ο Δήμος Γρεβενών εκφράζει από την πλευρά του ένα μεγάλο, ειλικρινές και θερμό «ευχαριστώ» στους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι τοπικές μας κοινωνίες αποτελούν άσβεστους φάρους ελπίδας και φιλίας των λαών.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

APXH