Connect with us

Μία αρκούδα επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα σε… τουαλέτα! Πραγματικά, ακραίο!

Χωρις κατηγορια

Μία αρκούδα επιτέθηκε σε γυναίκα μέσα σε… τουαλέτα! Πραγματικά, ακραίο!

Τελικά, πρέπει να προσέχεις πολύ όταν χρησιμοποιείς εξωτερική τουαλέτα στην Αλάσκα!

Μία πολύ ακραία ιστορία έγινε γνωστή μέσα από το Associated Press με πρωταγωνίστρια μία γυναίκαι και μία… αρκούδα. Ναι, καλά διάβασες! Μία αρκούδα!

Η νεαρή γυναίκα από την Αλάσκα πήγε να κάνει την ανάγκη της σε εξωτερική τουαλέτα σε απομονωμένη περιοχή της Αλάσκας, αλλά αυτό που συνέβη δεν έχει συμβεί ξανά. Καθώς, χρησιμοποιούσε την τουαλέτα, η νεαρή γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αρκούδα!

Όπως δήλωσε η Shannon Stevens, η πρωταγωνίστρια του ακραίου αυτού περιστατικού, στο Associated Press:

“Βγήκα έξω και πήγα στην τουαλέτα και αμέσως κάτι δάγκωσε τον πισινό μου καθώς καθόμουν. Πετάχτηκα και ούρλιαξα όταν συνέβη.”

Η, πραγματικά, απίστευτη αυτή ιστορία της Stevens ξεκίνησε όταν εκείνη ο αδελφός της και η φίλη του είχαν πάει με snowmobiles στην απομονωμένη γιούρτα του, στη νοτιοανατολική Αλάσκα. Η κοπέλα τους είχε πει ότι θα πάει στην τουαλέτα που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο. Ο αδερφός της, όταν άκουσε τις κραυγές πήγε στην εξωτερική τουαλέτα, που βρισκόταν περίπου 150 μέτρα μακριά από τη γιούρτα. Όταν έφτασε στο σημείο, βρήκε τη Shannon να φροντίζει την πληγή της. Στην αρχή πίστευαν ότι είχε δαγκωθεί από σκίουρο ή βιζόν ή κάποιο άλλο μικρόσωμο ζώο.

Εξιστορώντας την ιστορία της η Shannon δήλωσε:

“Άνοιξα την τουαλέτα και υπήρχε ακριβώς εκεί ένα πρόσωπο αρκούδας στο επίπεδο του καθίσματος της τουαλέτας, κοιτάζοντας από την τρύπα, κατευθείαν εμένα.

Απλώς έκλεισα το καπάκι όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Είπα, υπάρχει μια αρκούδα εκεί, πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα. Και γυρίσαμε πίσω στη γιούρτα όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε.

Αιμορραγούσα, αλλά δεν ήταν πολύ άσχημα.”

Τελικά, το επόμενο πρωί, βρήκαν ίχνη αρκούδων σε όλη την ιδιοκτησία, αλλά το ζώο είχε φύγει από την περιοχή. Υποθέτουν ότι η αρκούδα μπήκε μέσα στο κτίσμα μέσω κάποιου ανοίγματος στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας. www.neolaia.gr

Continue Reading
You may also like...

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH