Connect with us

Τηλεπερσόνα βγάζει 70.000 δολάρια την εβδομάδα πουλώντας τα αέριά της σε αγνώστους

Χωρις κατηγορια

Τηλεπερσόνα βγάζει 70.000 δολάρια την εβδομάδα πουλώντας τα αέριά της σε αγνώστους

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται πλέον μέσω διαδικτύου είναι άπειρες. Ειδικά μέσω των social media γίνονται αγοραπωλησίες στα πιο τρελά και παράξενα πράγματα. Και μην νομίζετε ότι μιλάμε μόνο για αντικείμενα. Πλέον πωλούνται ιδέες, απόψεις, μυρωδιές, ήχοι. Κρατήστε το μυρωδιές λοιπόν.

Μια Youtuber και εσχάτως τηλεπερσόνα, η Stephanie Matto μαζεύει χρήματα μέσα από μία εξαιρετικά προσωπική λειτουργία του οργανισμού της

Η Stephanie Matto απέκτησε τους followers της στα social media και κυρίως στο Instagram μετά την εμφάνιση της στην εκπομπή 90 Day Fiancé. Το σόου μοιάζει με το Married At First Sight, όπου άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι ζευγαρώνουν μαζί για να δουν αν μπορούν να περάσουν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού ζήσουν τρεις μήνες μαζί.

Από τα ριάλιτι στο farting

H Matto ωστόσο βρέθηκε ένα μεγάλο κοινό να την ακολουθεί με τη νέα της παράπλευρη απασχόληση. Το farting. Ναι, σωστά διαβάσατε. Η Stephanie Matto είναι τώρα μία περήφανη πωλήτρια αερίων μέσα σε βαζάκια…

Εμφιαλώνει τα αέριά της σε ένα γυάλινο βάζο, σφραγίζει το επάνω μέρος και στη συνέχεια ταχυδρομεί το πακέτο σε έναν από τους υποστηρικτές της για 1.400 δολάρια το καθένα.

Η Matto μάλιστα έχει εξομολογηθεί πώς προετοιμάζει το σώμα της αν είναι η στιγμή που πρέπει να αντλήσει ένα φορτίο αερίου.

Είπε ότι της αρέσει να τρώει μερικά φασόλια, ένα μάφιν πρωτεΐνης, βραστά αυγά, ένα σέικ πρωτεΐνης και λίγο γιαούρτι για πρωινό.

Πρόσφατα άρχισε να προσθέτει ένα ωραίο μικρό στοιχείο στο προϊόν της. «Μου αρέσει να προσθέτω λίγα πέταλα λουλουδιών. Νιώθω ότι κολλάνε το άρωμα και το κάνουν να διαρκεί περισσότερο. Και όταν τελειώσω επιτέλους με το βάζο μου, μου αρέσει να αφήνω μια εξατομικευμένη σημείωση», είπε.

Αποκάλυψε σε ένα βίντεο του TikTok ότι κέρδισε σχεδόν 70.000 δολάρια σε μια εβδομάδα.

«Το να δουλεύω στη δική μου πλατφόρμα φιλική προς τους ενήλικες αυτούς τους τελευταίους μήνες με έκανε να γνωρίζω πολύ καλά τους διαφορετικούς τύπους θέσεων και αγορών που υπάρχουν εκεί έξω», εξήγησε σε συνέντευξή της στο Buzzfeed.

«Με τα χρόνια, έχω λάβει μερικά μηνύματα από άντρες και γυναίκες που θέλουν να αγοράσουν τα φθαρμένα σουτιέν, τα εσώρουχα, τα μαλλιά, το νερό του μπάνιου κ.λπ.», είπε. www.newsbeast.gr

Continue Reading
You may also like...
APXH