Connect with us

Θανάσης Σταυρόπουλος:Ο στόχος όλων των στελεχών,των μελών, όλων μας είναι η ανάκαμψη, η πρόοδος και η ανάπτυξη της πατρίδας και της Π.Ε. Γρεβενών

Γρεβενα

Θανάσης Σταυρόπουλος:Ο στόχος όλων των στελεχών,των μελών, όλων μας είναι η ανάκαμψη, η πρόοδος και η ανάπτυξη της πατρίδας και της Π.Ε. Γρεβενών

Την Κυριακή τα μέλη της Ν.Δ., μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και με σύγχρονα μέσα, εξέλεξαν τα στελέχη της που καλούνται να στηρίξουν τις μεγάλες μεταρρυθμίσειςκαι τον αγώνα για ανάκαμψη και δίκαιη ανάπτυξη για όλους, που δίνει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης έχουν το χρέος να προτείνουν αλλά και να δράσουν για το συνολικό καλό και για να πάει ο τόπος μας μπροστά. Στα Γρεβενά η συμμετοχή των μελών της Ν.Δ., στην εκλογική διαδικασία, έφτασε σε υψηλά επίπεδα φανερώνοντας το ενδιαφέρον των Γρεβενιωτών για όσα γίνονται και αλλάζουν από το 2019.

Συγχαίρω όλες και όλους όσους έθεσαν υποψηφιότητα και στάθηκαν στο ύψος που απαιτεί η δημοκρατική ιστορία της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας.

Εύχομαι στον αγωνιστή Λεωνίδα Τεντόγλου, καλή δύναμη και η διάθεση του για προσφορά και ενότητα να συνεχιστεί και σε αυτή τη θητεία του. Επίσης συγχαίρω τον Γρηγόρη Γκάνη για τον έντιμο αγώνα που έδωσε, και τους Βάιο Κόραβο και Λαβό Γιάννη για την εκλογή τους.

Οι εσωκομματικές εκλογές τελείωσαν, τα Γρεβενά μας με τους άξιους μπροστάρηδες της παράταξης και τα πολλά πλέον μέλη, μπορούν και πρέπει να μην επιτρέψουν κανέναν τεχνικό διαχωρισμό στους κόλπους της Ν.Δ. αλλά ούτε στην κοινωνία των Γρεβενών.

Ο στόχος όλων των στελεχών, των μελών, όλων μας είναι η ανάκαμψη, η πρόοδος και η ανάπτυξη της πατρίδας και της Π.Ε. Γρεβενών

Θανάσης Σταυρόπουλος

Πολιτευτής ΝΔ Π.Ε Γρεβενών

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

Continue Reading
You may also like...

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH