Connect with us

Για τον «χρυσό» Τεντόγλου θα παραμείνει φωταγωγημένο για 3 ημέρες το δημαρχείο της πόλης

Γρεβενα

Για τον «χρυσό» Τεντόγλου θα παραμείνει φωταγωγημένο για 3 ημέρες το δημαρχείο της πόλης

Το δημαρχείο στα Γρεβενά θα παραμείνει φωταγωγημένο για τις επόμενες τρεις ημέρες προς τιμήν του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος  Γιώργος Δασταμάνης.

Ο κ. Δασταμάνης ανέφερε, επίσης, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Γρεβενών, σε συνεννόηση με τον Ολυμπιονίκη και την οικογένειά του, «θα διοργανώσει τιμητική εκδήλωση που θα ανταποκρίνεται στο ύψος της Ολυμπιακής διάκρισης του αθλητή αλλά και της τιμής που προσέφερε στην πόλη, αφού σήκωσε ψηλά τον γενέθλιο τόπο του κάνοντάς τον γνωστό στα πέρατα της γης».

Σημειώνεται, ότι με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής στήθηκε γιγαντοοθόνη στο πάρκο Μανιταριών στα Γρεβενά όπου παρά το προχωρημένο της ώρας, 4:30, πάνω από 300 άτομα, με πρώτους τον δήμαρχο Γρεβενών και τους δημοτικούς συμβούλους, παρακολούθησαν τον τελικό του μήκους και τις προσπάθειες του Μίλτου Τεντόγλου.

Συγκινημένη από την επιτυχία του ήταν και η μητέρα του Ολυμπιονίκη, η οποία μετά το τέλος του αγώνα επισκέφθηκε τον χώρο του πάρκου, όπου έγινε δεκτή με επευφημίες από τους κατοίκους των Γρεβενών και ενώ δέχθηκε τις ευχές και τα συγχαρητήρια από τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους.

Οι φίλοι του Μίλτου Τεντόγλου ζωγράφισαν στον κεντρικό πεζόδρομο που βρίσκεται στα Γρεβενά και στις αποχρώσεις του χρυσού το 8,41 που πέτυχε στο Τόκιο.

Continue Reading
You may also like...

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH