Connect with us

Κορωνοϊός: Η σύγκριση της Ελλάδας με Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία -Λιγότερα κρούσματα και θύματα

Κοσμος

Κορωνοϊός: Η σύγκριση της Ελλάδας με Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία -Λιγότερα κρούσματα και θύματα

Την πορεία της Ελλάδας σε ότι αφορά τα κρούσματα και τα θύματα του κορωνοϊού αποτυπώνουν τα διαγράμματα στα οποία αναφέρθηκε κατά τη συνέντευξη τύπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, τα έγκαιρα μέτρα και η πειθάρχηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα, όμως τόσο η πολιτική ηγεσία όσο και ο επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής, Σωτήρης Τσιόδρας, υπογραμμίζουν ότι δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση καθώς ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο σημαντικός μήνας.

Στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί, μέχρι στιγμής, 76 θάνατοι, καθώς το πρωί της Δευτέρας έχασαν τη ζωή τους ακόμα τρεις ασθενείς. Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις, τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα έχουν φτάσει συνολικά τα 1.735, εκ των οποίων 54,9% είναι άνδρες.
Τη θετική πορεία της χώρας αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων καταγράφουν τα δύο γραφήματα αυτά στα οποία αναφέρθηκε ο Στέλιος Πέτσας, που δείχνουν την καμπύλη αύξησης κρουσμάτων και θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα συγκριτικά με τρεις άλλες χώρες, με παρόμοιο πληθυσμό. Συγκεκριμένα, τα γραφήματα δείχνουν τη σύγκριση με  Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία το διάστημα από τις 26 Φεβρουαρίου έως και τις 5 Απριλίου.

www.iefimerida.gr/

 

Continue Reading
You may also like...
APXH