Αθλητικα Δυτ. Μακεδονια

Συνάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με την ΕΚΑΣΔΥΜ για τη στήριξη του αναπτυξιακού μπάσκετ

Συνάντηση με τη διοίκηση και τους εκπροσώπους των ομάδων μπάσκετ της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΔΥΜ) πραγματοποίησαν εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας για την ενίσχυση του αθλητισμού στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση τα αθλητικά σωματεία, καθώς και το υφιστάμενο και μελλοντικό πλαίσιο υποστήριξης από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με στόχο τη βιώσιμη λειτουργία και ανάπτυξή τους.

Όπως επισημάνθηκε, ο αθλητισμός, τα παιδιά και η νεολαία αποτελούν διαχρονική προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή, κάτι που επιβεβαιώνεται τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις, δράσεις και έργα ουσίας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκαν οι τρόποι περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης των καλαθοσφαιρικών σωματείων, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί – και θα συνεχιστούν – σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές, σε ζητήματα αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών, όπως τα κλειστά γυμναστήρια, η βελτίωση και η συντήρησή τους.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονια

Έκτακτο δελτίο καιρού και για τη Δυτική Μακεδονία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο
Δυτ. Μακεδονια

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση