Γρεβενα

Τροποποίηση-παράταση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων στήριξης στη δράση 70-1.3.2 «Εφαρμογή της μεθόδου παρεμπόδισης σύζευξης των εντομολογικών εχθρών των καλλιεργειών (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Eνότητας Γρεβενών με την έκδοση δελτίου τύπου θέλει να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την τροποποίηση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων στήριξης στη δράση 70-1.3.2 «Εφαρμογή της μεθόδου παρεμπόδισης σύζευξης των εντομολογικών εχθρών των καλλιεργειών (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα : «Δράση 70-1.3.2 «Εφαρμογή της μεθόδου παρεμπόδισης σύζευξης των εντομολογικών εχθρών των καλλιεργειών (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» της παρέμβασης Π3-70-1.3 «Εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων φυτοπροστασίας με στόχο τη μείωση των φυτοφαρμάκων» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ελλάδας (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027».

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Π.E Γρεβενών ανακοινώνεται ότι :

Α) Τροποποιείται  η ημερομηνία  που αφορά  την  «ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» και  αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«Η υποβολή αιτήσεων στήριξης πραγματοποιείται κατά το χρονικό διάστημα από 14/04/2025 έως  05/05/2025 και ώρα 23:59:59».

Β) Το σημείο 4 της παρ. 7.1 «Αίτηση πληρωμής – Παραστατικά πληρωμής» αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«4. Τα παραστατικά για την αγορά των φερομονικών σκευασμάτων πρέπει να έχουν εκδοθεί έως 31/7 κάθε έτους, με εξαίρεση το έτος εφαρμογής 2024, για το οποίο τα παραστατικά για την αγορά των φερομονικών σκευασμάτων πρέπει να έχουν εκδοθεί έως 31/10/2024.».

Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αρ. 87349/1-4-2025 (ΑΔΑ: ΡΠΨΒ4653ΠΓ-ΣΓΞ) 1η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της δράσης 70-1.3.2 «Εφαρμογή της μεθόδου παρεμπόδισης σύζευξης των εντομολογικών εχθρών των καλλιεργειών (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» της παρέμβασης Π3-70-1.3 «Εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων φυτοπροστασίας με στόχο τη μείωση των φυτοφαρμάκων» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ελλάδας (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027.

Για πληροφορίες σχετικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην υπηρεσία,  στο τηλ. 2462353076 – 2462353077

 

Ο  Διευθυντής

Κωνσταντίνος Ντινόπουλος

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Γρεβενα

Ανοιχτό σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Μετά την χθεσινή χιονόπτωση Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας θα είναι ανοιχτό για χιονοδρομία σήμερα Δευτέρα 6/1/2020 με τον Μ. Αλέξανδρο
Γρεβενα

Στις 9πμ αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας