Ο Πρωτέας Γρεβενών νίκησε τον Αριστοτέλη Φλώρινας με 79-6
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στη National League 2 πανηγύρισε ο Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών, επικρατώντας με 79-68 του Φ.Σ. Αριστοτέλη Φλώρινας στο ΔΑΚ Γρεβενών, για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Η ομάδα των Γρεβενών επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική της κατάσταση, διατηρώντας τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.
Ο Πρωτέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 19-15 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο συνέχισε να έχει το προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 38-30.
Η εικόνα δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τη διαφορά και να φτάνουν στο 61-49. Στην τελευταία περίοδο διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με το τελικό 79-68.
Πρώτος σκόρερ του Πρωτέα ήταν ο Μητρόπουλος με 25 πόντους, ενώ σημαντική συμβολή είχε ο Μοιραλιώτης με 17. Για τον Αριστοτέλη Φλώρινας, ο Τσιγγενόπουλος σημείωσε επίσης 25 πόντους.
Με το αποτέλεσμα αυτό, ο Πρωτέας Γρεβενών έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες και συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αμπελώνα Λάρισας.
Τα δεκάλεπτα: 19-15, 38-30, 61-49, 79-68.
Διαιτητές: Αγραφιώτης Γ., Μεταξάς, Γκλιναβού.
Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών (Μιχαηλίδης): Κυρατζής 3 (1), Τριανταφύλλου 6, Μητρόπουλος 25 (4), Μοιραλιώτης 17 (3), Σαλταρίκος, Αθανασιάδης 2, Τσούκας 10 (2), Βασιλόπουλος 9 (2), Κόττας 7 (1).
Φ.Σ. Αριστοτέλης Φλώρινας (Μαυρουδίου): Σταμούλης 5 (1), Χρυσάκης 11 (3), Χάχαλος, Κακαβούλας 5 (1), Ναϊπλής, Λάτζιτς 12, Τσιγγενόπουλος 25 (6), Κοσμίδης 10 (1), Πετρόπουλος.





