Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην Βάγια Νέστορα
Με βαθιά θλίψη συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν τη Βάγια Νέστορα, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στην πολυκατοικία όπου διέμενε η κόρη της, Αφροδίτη Νέστορα, στη Θεσσαλονίκη.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου. Η Αφροδίτη Νέστορα, η οποία νοσηλευόταν με εγκαύματα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της.
Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και δημόσιας ζωής της χώρας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια. Παράλληλα, με ανάρτησή της, η Αφροδίτη Νέστορα ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση, η οικογένεια ζήτησε, αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν δωρεές υπέρ του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», μετατρέποντας τον πόνο της απώλειας σε μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.








