Γρεβενα

Εκδήλωση στα Γρεβενά για το βιβλίο «Σκέψεις Αειφορίας» και το αναπτυξιακό σχέδιο έως το 2036

Το βιβλίο του Δημήτρη Ζεμπίλη με τίτλο «Σκέψεις Αειφορίας», καθώς και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Αειφόρου Ανάπτυξης και Δομημένου Περιβάλλοντος (ΕΙΑΑΔΠ), θα παρουσιαστούν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στα Γρεβενά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, με βασικό αντικείμενο την παρουσίαση του προγράμματος «Γρεβενά 2036», το οποίο περιλαμβάνει 100 προτάσεις για την αναπτυξιακή πορεία και τις προοπτικές της περιοχής.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του διοργανωτή, η παρουσίαση φιλοδοξεί να αποτελέσει αφετηρία διαλόγου για το μέλλον των Γρεβενών, με έμφαση στην αειφόρο ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τόπου.

Ο Δημήτρης Ζεμπίλης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να ενημερωθούν για τις προτάσεις και να συμμετάσχουν στη συζήτηση καταθέτοντας τις δικές τους απόψεις και παρατηρήσεις.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Γρεβενα

Ανοιχτό σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Μετά την χθεσινή χιονόπτωση Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας θα είναι ανοιχτό για χιονοδρομία σήμερα Δευτέρα 6/1/2020 με τον Μ. Αλέξανδρο
Γρεβενα

Στις 9πμ αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας