Κινηματογραφική βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών
Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και η Ομάδα ΚιΝΘΕΑ του 2ου Γενικού Λυκείου Γρεβενών διοργανώνουν μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά, με την προβολή δύο ταινιών που σκοπεύουν να αναδείξουν μέσα από διαφορετικές οπτικές σημαντικές ανθρώπινες ιστορίες και βιώματα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026 και ώρα 21:00, στον Αύλειο χώρο τουΚέντρου Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών.
Στο πλαίσιο της βραδιάς θα προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες:
- «Μυγδαλιά στο μαύρο χώμα»
- «Αόρατες Αποσκευές»
Μέσα από την κινηματογραφική αφήγηση, οι δύο ταινίες επιχειρούν να αναδείξουν μνήμες, συναισθήματα, διαδρομές και ανθρώπινες εμπειρίες, δημιουργώντας έναν χώρο προβληματισμού και ουσιαστικής επαφής με θέματα που παραμένουν διαχρονικά επίκαιρα.
Η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και η Ομάδα ΚιΝΘΕΑ του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει τις προβολές και να συμμετάσχει σε μια ιδιαίτερη βραδιά αφιερωμένη στον κινηματογράφο, τη μνήμη και τον άνθρωπο.
Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026 | Ώρα 21:00
Αύλειος χώρος Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών
Η είσοδος είναι ανοιχτή στο κοινό.
Από το γραφείο του
Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών
Ιωάννη Παναγιωτίδη







