Δυτ. Μακεδονια

3η Εθελοντική Αιμοδοσία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – την Τετάρτη 18 Μαρτίου

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου και ώρα 09:30 – 13:30, θα πραγματοποιηθεί η 3η  εθελοντική αιμοδοσία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο Διοικητήριο  στην Περιοχή ΖΕΠ (ισόγειο), σε συνεργασία με κινητό συνεργείο της υπηρεσία αιμοδοσίας του  «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ»  Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης καιτο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής».

Παράλληλα, ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», ως κόμβος συνεργάτης του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ), θα πραγματοποιεί λήψη δείγματος σάλιου για όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών .

Ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που δίνουν σκληρό αγώνα!

Ας στείλουμε μαζί ένα αισιόδοξο μήνυμα!

Κάθε συμμετοχή είναι σημαντική!

Σας περιμένουμε όλους!

Για την ημέρα της αιμοδοσίας, όσοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν μαζί τον  Α.Μ.Κ.Α. και την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο.

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:

  1. Να αισθάνεστε καλά
  2. Να είστε ξεκούραστοι
  3. Να έχετε κοιμηθεί καλά την προηγούμενη ημέρα.
  4. Να υπενθυμίσουμε ότι τρώμε ένα πρωινό, όχι νηστικοί .
  5. Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος
  6. Δεν έχουμε πάρει ασπιρίνες-παυσίπονα την τελευταία εβδομάδα
  7. Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές να διευκολύνουν του συναδέλφους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία. Υπενθυμίζεται ότι παρέχεται ειδική άδεια αιμοδοσίας δυο ημερών στους συμμετέχοντες.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,

Το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Υγείας & Κοινωνικής Συνοχής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας και το Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής»

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονια

Έκτακτο δελτίο καιρού και για τη Δυτική Μακεδονία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο
Δυτ. Μακεδονια

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση