Δυτ. Μακεδονια

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Με τον  κ. Ιωάννη Καλτσά, Διευθυντή του Τμήματος Χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, συναντήθηκαν την Πέμπτη 19/2/2026 το βράδυ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Δήμαρχος Αμυνταίου Γιάννης Λιάσης.

Στην Αίθουσα συσκέψεων, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΖΕΠ Κοζάνης), παρουσία διοικητικών και υπηρεσιακών στελεχών της ΔΕΥΑΚ, της ΔΕΤΗΠ και της ΔΕΤΕΠΑ και συνεργατών του κ. Καλτσά, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και οι προοπτικές υλοποίησης έργων μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΤΕπ με επίκεντρο την ενέργεια πολιτική των Δήμων και την λειτουργία των τηλεθερμάνσεων (βελτιστοποίηση, εξοικονόμηση).

Εξετάστηκαν επίσης τρόποι συνεργειών στο πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων που κατατέθηκαν από τον κ. Καλτσά.

 

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονια

Έκτακτο δελτίο καιρού και για τη Δυτική Μακεδονία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο
Δυτ. Μακεδονια

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση