Δυτ. Μακεδονια

Πρώτη συνδιάσκεψη για το 2026 των Διοικητών Νοσοκομείων της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνδιάσκεψη για το 2026 των Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των Νοσοκομείων της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας (3η ΥΠΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε απολογισμός του 2025, με αξιολόγηση της στοχοθεσίας, παρουσίαση καλών πρακτικών, αλλά και επισήμανση σημείων που χρήζουν βελτίωσης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και στον σταθερό προσανατολισμό προς την εξυπηρέτηση του πολίτη και την εύρυθμη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Παράλληλα, τέθηκαν οι βασικοί άξονες για το 2026, με νέους στόχους, σχεδιασμό δράσεων, χρονοδιαγράμματα και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δομών της 3ης ΥΠΕ, ως βασικό στοιχείο για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων.

Στο πλαίσιο της συνδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας, με τυχερό τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, κ. Κετικίδη.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε κλίμα συνεργασίας και κοινής προσπάθειας για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στη Μακεδονία και ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία.

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονια

Έκτακτο δελτίο καιρού και για τη Δυτική Μακεδονία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο
Δυτ. Μακεδονια

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση