Δυτ. Μακεδονια

Αναβολή συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου

Σας ενημερώνω ότι, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την Τρίτη 22 Ιουλίου 2025, αναβάλλεται λόγω της επικείμενης συνάντησης του Πρωθυπουργού με το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. και του Περιφερειάρχη την επόμενη ημέρα της συνεδρίασης στις 10.00 π.μ. και την αδυναμία να παραστούν οι δήμαρχοι στη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το σοβαρό θέμα της παρουσίας αρκούδας στον αστικό ιστό σ΄ ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

H Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουλίου και ώρα 7:00 μμ με την παρουσία του Γ.Γ. Δασών, κ. Στάθη Σταθόπουλου.

 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Νικόλαος Σαμαράς

 

 

 

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Δυτ. Μακεδονια

Έκτακτο δελτίο καιρού και για τη Δυτική Μακεδονία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο
Δυτ. Μακεδονια

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση