Γρεβενα

Πανγρεβενιώτικη Σύσκεψη για το Μέλλον των Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, καλεί όλους τους φορείς και τους πολίτες των Γρεβενών σε πανγρεβενιώτικη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Ιουλίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,.

Θέμα της σύσκεψης είναι η δημιουργία Πανεπιστημιακής Δομής και η κατασκευή του Εθνικού Κέντρου Παλαιοντολογίας, ενός έργου που θα αλλάξει ριζικά την οικονομική ταυτότητα και το μέλλον του τόπου μας και θα  ανοίξει νέους δρόμους ανάπτυξης και ανάτασης σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής των Γρεβενών.

Η παρουσία όλων είναι αναγκαία και καθοριστική. Κάθε πολίτης έχει την ευθύνη να συμβάλει σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον της πόλης μας.

Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Προτεινόμενα άρθρα για εσένα

Γρεβενα

Ανοιχτό σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Μετά την χθεσινή χιονόπτωση Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας θα είναι ανοιχτό για χιονοδρομία σήμερα Δευτέρα 6/1/2020 με τον Μ. Αλέξανδρο
Γρεβενα

Στις 9πμ αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας