Connect with us

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο στον Ε65 στο τμήμα της Ε.Ο Μουργκανίου-Γρεβενών

Γρεβενα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για ένα χρόνο στον Ε65 στο τμήμα της Ε.Ο Μουργκανίου-Γρεβενών

“Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65) προκειμένου εκτελεστούν εργασίες για την κατασκευή της κάτω διάβασης UP145 ΣΤΗ Χ.Θ. 145+563,75 και του οχετού Η133Α ΣΤΗ Χ.Θ. 145+563,96”.

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων, επί του 5ου χλμ της Ε.Ο. Μουργκανίου-Γρεβενών (Δήμος Μετεώρων), οι οποίες αφορούν εκτροπή της κυκλοφορίας, μέσω παρακαμπτήριας οδού (η οποία έχει κατασκευαστεί στα πλαίσια των εν λόγω εργασιών και για τον σκοπό αυτό), από την 12/06/2024 έως την 10/06/2025 και καθ ́ όλο το εικοσιτετράωρο των ημερών αυτών, ενώ θα τοποθετηθούν πληροφορικές και ρυθμιστικές πινακίδες, ως αναλύονται κατωτέρω:
ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΣΗΜΑΝΣΗ
Υ Φ Ι Σ Τ A Μ Ε Ν Η ΚΟ 45:
i) Σ’ αμφότερα ρεύματα κυκλοφορίας των οχημάτων, στις ζώνες προειδοποίησης, χρησιμοποιούνται αρχικά πινακίδες αναγγελίας έργων (Κ-20 και Πρ-1) κι εν συνεχεία πινακίδες επιβολής ανώτατου ορίου ταχύτητας (Ρ-32) και πινακίδες απαγόρευσης προσπέρασης (Ρ-30). Επιπλέον για την αναγγελία της βραχείας εκτροπής της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν πινακίδες Π-66.12 και Π-66.22 σε κατάλληλες θέσεις.
ii) Ακολούθως, η ρύθμιση της κυκλοφορίας εντός της Παράκαμψης Π.Ε.Ο. γίνεται με την τοποθέτηση πινακίδων Ρ-30 και Ρ-32 σε κατάλληλες θέσεις, ενώ για την καθοδήγηση της κυκλοφορίας προβλέπεται η συστηματική τοποθέτηση πινακίδων κατεύθυνσης Π-78 με τις αντίστοιχες Ρ-52α και την χρήση αναλάμποντων φανών επισήμανσης κινδύνου, σε κατάλληλες θέσεις.
iii) Στην περιοχή διέλευσης της Παράκαμψης Π.Ε.Ο. από την Ζώνη Κατάληψης του Αυτ/μου Ε65 προβλέπεται η διαμόρφωση προσωρινής συνδέσης των εργοταξιακών χώρων του Ε65, όπου για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων από την Παρακαμπτήριο Οδό Κ045 θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ-2, Π-ΕΙΣΟΔΟΣ και Π-ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ με τους αντίστοιχους φανούς επισήμανσης κινδύνου.
iv) Τέλος, μετά το πέρας της Παράκαμψης

www.trikaladay.gr

APXH