Connect with us

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας

Δυτ. Μακεδονια

Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στον Όμιλο Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας

Η σύνδεση της εκπαίδευσης με την εργασιακή απασχόληση αποτελεί έναν από τους βασικότερους παράγοντες δόμησης και ρύθμισης του κοινωνικού ιστού. Η Πρακτική Άσκηση που προσφέρεται από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και συγκεκριμένα από Πανεπιστήμια και Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές να ασκηθούν (αμειβόμενοι) σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, παρέχοντας οφέλη σε κοινωνικό, γνωστικό και ατομικό επίπεδο.

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Δυτικής Μακεδονίας παρέχει τη δυνατότητα σε φοιτητές/τριες Πανεπιστημίων να υλοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση στον χώρο του, απασχολούμενοι/ες στις δράσεις του. Βασικός στόχος του ΟΕΝΕΦ, είναι η ενεργή συμμετοχή των νέων πολιτών στα κοινά και η αναβάθμιση της συνεισφοράς τους στα ζητήματα κοινωνικού, πολιτισμικού, εκπαιδευτικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας – Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας: https://www.oenef.eu/team/

Αν ενδιαφέρεσαι και εσύ, μπορείς να αποστείλεις το βιογραφικό σου στην παρακάτω διεύθυνση: info@oenef.eu ή να ενημερωθείς δια ζώσης στα γραφεία μας στη διεύθυνση: 7ης Νοεμβρίου 9. Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Active Youths: https://shorturl.at/chjpY

Europe Direct Western Macedonia: https://shorturl.at/IJP56

Μπες στο κανάλι ενημερώσεων του ΟΕΝΕΦ στο Viber! Μείνε συντονισμένος/η για τις δράσεις, προσκλήσεις και νέα μας. Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο για εγγραφή:

https://shorturl.at/lyOR3

Οι Νέοι Μπροστά!

APXH