Connect with us

Τς Απουκράς Μαν΄τάρα: Το κέφι “εκτοξέυεται” με Τόνι Σφίνο, Παρωδία γάμου Μανιταρογλέντι και Μπουλούκια

Γρεβενα

Τς Απουκράς Μαν΄τάρα: Το κέφι “εκτοξέυεται” με Τόνι Σφίνο, Παρωδία γάμου Μανιταρογλέντι και Μπουλούκια

Η μεγάλη στιγμή έφτασε… Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου και της ΠΕ Γρεβενών «Τς Απουκράς Μαν΄τάρα» κορυφώνονται και το κέφι “εκτοξεύεται”.

Σήμερα Παρασκευή στις 12:00 το μεσημέρι τα «νιάτα» του τόπου μας ανοίγουν τις εκδηλώσεις και μεταδίδουν το χρώμα της γρεβενιώτικης αποκριάς στην πόλη με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο, παρουσιάζοντας με «Διονυσιακό τόνο» μια « Παρωδία Γάμου»

Την ίδια στιγμή το «Μανιταρογλέντι» στη Κεντρική Πλατεία από τους Μανιταρόφιλους, μας «ταξιδεύει» όλους σε άλλους κόσμους, μαγικούς, παραμυθένιους, ξωτικούς…

Η συνέχεια; Ακόμη πιο εντυπωσιακή. Στις 3 το μεσημέρι, τη σκυτάλη παίρνει ο Τόνις Σφίνος και η μπάντα του. Ο international showman, φέρνει κοντά μας μία παραγωγή που θα μας ξεσηκώσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, δίνοντας άλλη διάσταση στη μεγάλη Γρεβενιώτικη γιορτή.

Χωρίς Ανάσα… Τις ώρες που και ο ήλιος πάει να ξεκουραστεί, αναλαμβάνουν δράση τα Μπουλούκια. Oρχήστρες με χάλκινα, με τη συνοδεία Πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας, δίνουν το έναυσμα για μια Αποκράτικη Μαν΄τάρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ενώ οι μπάντες κρουστών είναι έτοιμες να κλέψουν την παράσταση.

Τς Απουκράς Μαντ΄άρα, λοιπόν, και ΟΛΑ ΧΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ…

 

APXH