Connect with us

Επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Μακεδονίας κ. Σπανούδη Κωνσταντίνο

Δυτ. Μακεδονια

Επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δ. Μακεδονίας κ. Σπανούδη Κωνσταντίνο

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου συναντήθηκε για να γνωρίσει και να καλωσορίσει από κοντά τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντής Δ. Μακεδονίας, τον Ταξίαρχο κ. Σπανούδη Κωνσταντίνο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ένεκα και της γρεβενιώτικης καταγωγής εκατέρωθεν. Τα μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν τις δράσεις του Συλλόγου και τόνισαν τους  στενούς δεσμούς που υπάρχουν με την ιδιαίτερη πατρίδα τα Γρεβενά. Ο κύριος Κ. Σπανούδης υποδέχτηκε εγκάρδια τους γρεβενιώτες και θεώρησε τιμή του την επίσκεψη αυτή.

Ο κ. Σπανούδης Κωνσταντίνος με ένα αξιόλογο βιογραφικό και καταγωγή από χωριό Ποντινή Γρεβενών, υπηρετούσε στην Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, ανέλαβε και εκτελεί τα καθήκοντά του από τις 20/1/2024 μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» ευχήθηκε στον νέο διοικητή καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των νέων του καθηκόντων.

 

Ο Πρόεδρος                         Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος              Ντάγκας Νικόλαος

 

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH