Connect with us

Η Καλυψώ της Καρδιάς μας (Γράφει η Ράνια Στυλιάδου)

Γνωμες

Η Καλυψώ της Καρδιάς μας (Γράφει η Ράνια Στυλιάδου)

Ντελικάτη ομορφιά, αφοπλιστικό χαμόγελο, μάτια που σου διαπερνούν την καρδιά.

Η Καλυψώ Μητκάνη θα μπορούσε, κάλλιστα, να είναι αυτό που ¨συμβολίζει¨ και  το όνομά της. Μία πανέμορφη νύμφη της μυθολογίας, που σαν την συναντήσεις, αποκλείεται να μην σου κλέψει την ψυχή. Μία Ιέρεια του φωτός, πανέτοιμη να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο όνομα της επιστήμης που υπηρετεί.

Μέσα όμως σε όλη αυτή την ομορφιά, τον ευγενικό χαρακτήρα, την διακριτική και συνάμα επιβλητική αύρα, κρύβεται μία κυψέλη γνώσεων που συγκροτούν και την επαγγελματική της ιδιότητα.

Μία γνώση πολύτιμη καθώς συνδέετε με την ανθρώπινη ζωή.

Γιατρός η Καλυψώ μας. Γιατρός Νευρολόγος.

Μία νέα λαμπρή επιστήμονας που το αστέρι της ξεκίνησε να λάμπει από τα πρώτα κιόλας βήματα.

Τέκνο οικογενείας από τον οικισμό Καρδιάς Πτολεμαΐδας που, μαζί με πολλά άλλα παιδιά, έγιναν επιστήμονες, μας συγκινούν σφόδρα και μας κάνουν υπερήφανους υπηρετώντας την κοινωνία μας και τους πολίτες της.

Είμαι σίγουρη πως ο θαυμασμός, ο σεβασμός και η υπερηφάνεια για τους νέους επιστήμονες, δεν εκφράζει μόνον εμένα αλλά και πολλούς πολλούς ακόμα.

Εξ ονόματος όλων μας, ένα μεγαλειώδες ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στην Καλυψώ και προς όλα αυτά τα παιδιά και τους γονείς τους που έδωσαν ένα τιτάνιο κομμάτι του εαυτούς τους (σε χρόνο, προσπάθεια, κόπο, επιμονή, υπομονή, χρήματα), για να μπορούμε όλοι οι υπόλοιποι να λέμε «Δόξα τον Θεό που υπάρχει και αυτός ο άνθρωπος».

Δημοφιλή νέα

Facebook

APXH