Connect with us

74 προσλήψεις στην ΔΕΗ – Οι ημερομηνίες για αιτήσεις στο ΑΣΕΠ

Δυτ. Μακεδονια

74 προσλήψεις στην ΔΕΗ – Οι ημερομηνίες για αιτήσεις στο ΑΣΕΠ

74 νέες θέσεις εργασίας εργασίας στην ΔΕΗ με 2 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ , δείτε τις προκηρύξεις και τις ημερομηνίες για τις αιτήσεις.

Τρέχουν οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για 74 προσλήψεις στην ΔΕΗ με 2 νέες προκηρύξεις. Δείτε αναλυτικά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

ΑΣΕΠ – Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον Κλάδο ΑΗΣ Μεγαλόπολης

Ο Κλάδος ΑΗΣ Μεγαλόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από 29.12.2023 έως και 08.01.2024

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ΕΔΩ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον Κλάδο ΑΗΣ Μελίτης

Ο Κλάδος ΑΗΣ Μελίτης ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα έξι (56) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μελίτης, που εδρεύει στη Μελίτη – Φλώρινας του Νομού Φλώρινας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (13) ημέρες (λόγω εορτών – αργιών), συγκεκριμένα από την Παρασκευή 29/12/2023 έως και την Τετάρτη 10/01/2024

Το εμπρόθεσμο με συστημένη επιστολή, κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην Αίτηση των υποψηφίων.

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ΕΔΩ

APXH